III. Tavaszi Roadshow – 6 helyszínen

Az etyeki AgrárgépShow szakkiállítás adott helyszínt annak a családias légkörű sajtótájékoztatónak, amelyen a Güttler Kft. — illetve további 7 partnere — a már hagyományosnak nevezhető tavaszi gyakorlati rendezvénysorozatára hívta fel a figyelmet.

Kép

A harmadik alkalommal sorra kerülő bemutatókörút célja, hogy a gazdákhoz “közel vigyék” a résztvevő cégek termékpalettájának gépeit, s így a felhasználók a gyakorlatban ismerhessék meg az új fejlesztéseket és szakmai elképzeléseket.

Mivel a kiállító cégek listája a tavalyihoz képest bővült, a körút szlogenje is változott: “Hetet egy csapásra! Plusz egy sztárvendég” néven fut tovább a rendezvény. A főszervező Güttler Kft. termékein kívül bemutatkoznak majd a Fliegl Kft. gépei, az erőgépeket pedig, új szereplőként, az Invest Kft. biztosítja minden helyszínen. Emellett a Pöttinger GmbH, a Farmcenter Kft., a Deraland Kft., az Agrárin Kft. és az Agrobio Kft. kínálata teszi teljessé a hatállomásos road-show-t, amely március 28-án Nagyigmándon kezdődik.

Miklósfa-Nagykanizsa (március 29.) és Mezőfalva (március 30.) után az “utazó show” Kartal felé veszi az irányt (március 31.). Ezután április l-jén Sajópetrin, 2-án pedig Békéscsabán várják a látogatókat.

Az érdeklődők bármelyik érintett céget kereshetik céges meghívókkal kapcsolatban, és természetesen következő számunkban lapunk is tudósít majd a rendezvénykörútról.

MF