[Dunboyne, ÍRORSZÁG] – Az Alltech örömmel üdvözli az Európai Parlament 767/2009/EK rendeletét. Ez az innovatív jogszabály lehetõvé teszi, hogy az Európai Unió takarmányipara versenyképesebb legyen, és segítségével azok a vállalatok, melyek pénzeszközöket fektettek a tudományos kutatásba, elõnyt kovácsolhatnak ezekbõl a befektetésekbõl.
„Az Alltech szilárdan elkötelezett a folyamatos kutatás és fejlesztés, valamint a szabályozási értékek fenntartásának ügye mellett Európában és az egész világon” – mondta az Alltech európai elnökhelyettese, Marc Larousse. „Mi jelentõs erõforrásokat fektettünk be annak biztosítása érdekében, hogy termékállításainkat az Európai Parlament 767/2009/EK számú rendeletének 13. cikkével összhangban tudományosan is alátámaszthassuk, és így vevõink annak a biztos tudatában használhassák termékeinket, hogy azok nemcsak hogy kitûnõ minõségûek és nyomon követhetõk, hanem egyúttal bizonyítottan a legjobb teljesítményt is eredményezik.”

Az Alltech Mycosorb készítményének hatékonyságát több mint 55, független szaklektorálást alkalmazó tudományos folyóiratban megjelent dolgozatban leírt in vivo (állatokon végzett) kísérlet bizonyítja és a témáról írt 16 doktori (PhD) és 19 mesterfokozatú (MSc) tézis támasztja alá. A Mycosorb készítményre két szabadalmat is megadtak, melyek a készítmény újszerû összetételét és elõállításának módszerét oltalmazzák.
„Az Alltech célja, hogy teljes mértékben megszabadítsa a táplálékláncot a mikotoxinoktól. A Mycosorb egy széles hatásspektrumú mikotoxinkötõ készítmény, melynek használata az elsõ lépés a fenti végcél eléréséhez vezetõ úton” – jelentette ki Dr. Pearse Lyons, az Alltech alapítója és elnöke.”

A mikotoxinokra vonatkozó további információk a www.knowmycotoxins.com honlapon olvashatók.

 

Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Facebook