Az Axiál Kft. célja, hogy a magyar mezőgazdaság és az építőipar részére tartósan használható gépeket szállítson, amelyekhez gyors és szakszerű szervizt és alkatrészellátást biztosít. Ezt a szolgáltatást úgy kívánja nyújtani, hogy közben a vevői igényeket folyamatosan szem előtt tartja.

 

 

A cég üzletfilozófiája szerint a partnereik akkor lesznek képesek tartósan magas színvonalú termelést végezni, ha a kiváló minőségű gépek mellett kiváló minőségű alkatrészekhez és szolgáltatáshoz is hozzájutnak. A jövő útja mindenki számára a fejlődés útja kell, hogy legyen: az általános gazdasági megtorpanás ellenére kivezető út csakis előre van, így a cég hosszú távú stratégiájának részeként 2011 év elején egy 2 éves telephely fejlesztési program került elfogadásra.

 

A beruházási program keretében a következő másfél év alatt mintegy 1,5 milliárd forint értékben bővíti a meglévő telephelyek számát és nyit telephelyet Békéscsabán, ezen túl pedig – részben zöldmezős beruházással – komplett új telephelyet épít Dombóváron és Pécsett, valamint első lépésként szerviz műhelyeket épít Zalaegerszegen és Szolnokon. A telephely fejlesztési program célja, hogy a megújult telephelyek megnövelt alkatrész és szerviz kapacitásán keresztül tovább emeljék az adott régiókban a cég által nyújtott szolgáltatások minőségének és elérhetőségének színvonalát.

 

A beruházási program első állomásaként 2011. május 12-én az Axiál Kft. két tulajdonos-ügyvezetője, Harsányiné dr. Fodor Gyöngyi és Harsányi Zsolt, valamint Pintér Zsolt ügyvezető igazgató letették Dombóvár külterületén a zöldmezős beruházással épülő új telephely alapkövét.

 

Mint ahogy Harsányi Zsolt rövid beszédében elmondta, az Axiál Kft-nek 1992 óta van jelen Dombóváron, ez volt bajai központ után az első vidéken nyitott telephely a cég életében. A jelenlegi telephelyen 2010-ben az Axiál Kft 20 dolgozója mintegy 1600 vásárlót szolgált ki a boltból géppel, alkatrésszel és szervizszolgáltatással.

 

A jelenlegi telephely, amelyet már kinőtt az Axiál Kft., 194 m2 fedett műhellyel és összesen 540 m2-nyi fedett raktár- és üzlet-területtel várja a cég partnereit.

 

 

Az új telephely összes területe 27.000 m2, melyből 11.524 m2 kerül beépítésre
  • 480 m² fedett műhely
  • üzlet és raktár összesen: 893 m², ebből az üzlet- és kiszolgálótér ~100 m²
  • nyitott mosó a telephelyen: 196 m²
  • 4200 m²-en térkő
Az új telephely megnyitásával együtt a tervek szerint további szakemberekre lesz szükség, mind a szerviz, mind az alkatrész területén. A zöldmezős beruházás keretében épülő új telephely tervezett megnyitása 2011. december másodika.

 

A képeket készítette:  Prág Ferenc (MMG).

[boilerplate plate=”ceg-axial”]

Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Facebook