Új, egységes weboldallal erősít a Syngenta

Az átláthatóság és hatékonyság jegyében megújított honlap májustól még több hasznos információval és szaktanáccsal várja a termelőket és az érdeklődőket. A felhasználóbarát új oldalon a megszokott funkciók mellett most már egy helyen olvashatók a Syngenta négy üzletágáról szóló információk is.

Az egységes, letisztult új honlapon megtalálhatóak az eddig külön-külön weboldalon elhelyezkedő üzletágak, valamint a Syngenta magyarországi tevékenységével kapcsolatos összes információ. A látogatók így egy helyről elindulva érhetik el a részletes üzletági szintű termékinformációkat és szaktanácsokat.

A strukturális átszervezés mellett újdonságokkal is gazdagodott a honlap: az új termékkereső modul segítségével mindenki egyszerűen megtalálhatja az igényeinek megfelelő növényvédő szereket. A kattintható technológiai mátrixok segítségével pedig a gazdálkodók a növények minden növekedési fázisában hasznos információkhoz juthatnak a növényvédelem területén.

Mindenki számára érdemes elkalandozni a Syngenta megújult honlapján (www.syngenta.hu), mert új ismereteket szerezhet a növényvédelem és a vetőmagok területén, értesülhet a vállalat itthoni és globális híreiről, valamint az agrárágazat újdonságairól.