Axiál díjazott a Kukorica Termésversenyen

Az Axiál Kft. által felajánlott különdíjat az elmúlt évben Bodorics Pál, a Répcevölgye 2001 Kft. tulajdonos-ügyvezetője kapta meg a 2011. december 16-án megrendezésre került díjkiosztón. A termelő országosan negyedik helyezett lett, régiójában, az észak-dunántúli régióban pedig a második helyezést érte el 15,078 tonna terméssel hektáronként. 2100 ha-on gazdálkodik Vas megyében hagyományos száraz művelésű, változó kötöttségű barna erdőtalajon.

A termésversenyt az ország területén öt régióban hirdették meg. A győztesek országosan és régiósan is a hektáronkénti termésmennyiség alapján felállított listából kerültek ki.

Az Axiál Kft. 2011-ben összesen 1 millió forinttal támogatta a Magyar Kukorica Klub Egyesület által kiírt Kukorica Termésversenyt, melyből 500.000 forint értékű alkatrész vásárlási keretet annak a legmagasabb parcellaátlagot elérő Axiál partnernek ajánlottak fel, aki az elmúlt három év mindegyikében vásárolt tőlük gépet vagy alkatrészt illetve szervizszolgáltatást vett igénybe.

[boilerplate plate=”ceg-axial”]