Uniós támogatással új gumiabroncs szerelő gépeket üzemel be a Pneu-Trade

A Pneu-Trade Kft. 11,01 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert a “Mikro-, kis- és középvállalkozások technológia fejlesztése” pályázaton. Az Új Széchenyi Terv keretében a közel 31,5millió forintos összköltségvetéssel megvalósuló beruházás során a vállalkozás modern, a kor elvárásainak és előírásainak megfelelő gumiabroncs javító-, szerelő és kiszolgáló gépeket helyez üzembe.

A Pneu-Trade Kft. 1990-ben alakult, gumiabroncs kis- és nagykereskedelemmel és kapcsolódó szolgáltatások nyújtásával foglalkozó magyar tulajdonú vállalkozás, mely a személygépjárművektől a tehergépjárműveken át mezőgazdasági-, illetve földmunkagépekig kínál gumiabroncsokat.

A Pneu-Trade egy évtizeddel ezelőtt beszerzett gépei országos szervizhálózatában elhasználódtak. A kor kihívásai, a változó piaci igények és a korszerű gépjárművek megjelenése következtében a vállalkozás úgy döntött, hogy garázsipari berendezéseit modernizálja. Ennek keretében baji, pécsi, gyöngyösi és debreceni telephelyén a pályázati időszak alatt lecserélte 22 darab javító-, szerelő gépét, valamint egy targoncáját. A javító-, szerelő gépek közé gumiabroncs szerelő-, centrírozó-, emelőgépek, valamint csavar kompresszorok, légkulcsok tartoznak.

Ezzel a technológiai fejlesztéssel a vállalkozás logisztikai és szolgáltatási színvonala ismét európai színvonalra kerül. Szeretettel várjuk régi és új ügyfeleinket, hogy a megújult gépparkunkkal magasabb minőségű, gyorsabb és jobb kiszolgálást nyújthassunk.

A cégünkről és a fejlesztésekről részletes információt a www.pneu-trade.hu oldalon olvashatnak