Hatodik üzletét nyitotta meg Kecskeméten a Würth

A Würth Szereléstechnika Kft., Magyarország legnagyobb szereléstechnikai termékeket forgalmazó vállalata szerdán ünnepélyes keretek között nyitotta meg legújabb üzletét Kecskeméten.

A vállalat négy évvel ezelőtt kezdte el innovatív értékesítési hálózatának bővítését. Az üzlethálózat fejlesztését az ország keleti régiójában kezdték (Debrecen, Miskolc és Szeged) és Közép-Magyarorzágon folytatják: üzleti modelljük szerint Kecskemét az a nagyváros, ahol nagy a kereslet a minőségi szereléstechnikai termékekre.

„Az üzlethálózat indulása előtt piackutatást végeztünk, amelyből egyértelműen kiderült, hogy a professzionális szereléstechnikai termékekre jelentős igény mutatkozik szerte az országban” – mondta el a megnyitón Hámori Márk, a Würth Szereléstechnika Kft. ügyvezető igazgatója.
A termékek azonnal kipróbálhatók és elvihetők, illetve az üzletekben kedvező fizetési lehetőségek várják a vásárlókat. A készpénzes és kártyás fizetési lehetőség mellett a meglévő ügyfelek átutalással is kiegyenlíthetik számlájukat.

Würth sajtóinformáció.