MACFRUT Nemzetközi Gyümölcs és Zöldség Kiállítás

Cesena (Olaszország) városában kerül megrendezésre a zöldség-gyümölcs kiállítás 2012. szeptember 26. és 28. között. Izraeltől Magyarországig, a Cseh Köztársaságtól Lengyelországig, a cesenai kiállítás folyamatosan bővíti nemzetközi tagjainak számát, és egyre fontosabb nemzetközi szerepet tölt be.
A rendezvénysorozat nyitó eseményeként 2012. február végén, Tel Aviv városban, Izraelben került megrendezésre az Agromashov kiállítás.

A rendezvényen Piracchini Valentina vett részt, aki a Cesena Kiállítás nemzetközi marketing felelőse. Látogatása során bemutatta az izraeli partnerek és érdekelt intézmények számára az olasz termelési technológiát – különös hangsúlyt fektetve a gépekre és csomagolótechnológiára. Az érdeklődésre jellemző, hogy a következő Macfrut rendezvényen hivatalos izraeli delegációt köszönthetünk az eseményen.

A Cesena Kiállítás következő megállója Magyarország volt, ahol Bianchi Luigi a Macfrut koordinátora a magyar zöldség és gyümölcs, Fruitveb szövetség összes tagjának bemutatta a cesenai eseményt. Pozitív visszajelzés érkezett a látogatást követően, ennek eredményeként örvendünk annak, hogy az évek óta csak látogatóként megjelenő magyar partnerek, idén kiállítóként vesznek részt a Macfrut rendezvényen. A magyar társulatot  meglepte a rendezvény formátuma, kivitelezése , aminek keretében lehetőség nyílik a résztvevők számára műszaki idegenvezetésen, kongresszusokon részt venni, ahol a szakma főbb innovációs termékeit, újdonságait kézzel foghatóan megtapasztalhatják, és láthatják.
És ez még nem minden. Május hónapban a Macfrut újabb előadással rukkolt elő Magyarországon (Budapesten május 3.-án), valamint első alkalommal a különösen potenciális, és zöldség-gyümölcs szakmában rendkívül elhivatott, Cseh Köztársaságban (Prágában május 10.-én). Az esemény folytatódik Lengyelországban május 29.-én, ahol Varsóban kerül megrendezésre egy találkozó.

További információ: www.macfrut.com.