Borfesztivál a tarcali Hatputtonyos Borfaluban

Andrássy Rezidencia

Neves tokaji borászatok mutatkoznak be június 28. és július 1. között ”természetes élőhelyükön”, a tokaji borvidéken.
Tokaj és a bor fogalma mára összenőtt, mégis, jogosan merülhet fel a kérdés: az egymást érő borászati események között vajon mitől más ez a rendezvény, mint a fővárosban tucatszám megrendezett társai? Leginkább attól, hogy a gasztronómia élvezeteket a festői környezet és az exkluzív ellátás teszik teljessé.A fesztiválon több mint tíz neves pincészet képviselteti magát, akik bebizonyítják, hogy a tokaji borkínálat korántsem merül ki a méltán híres aszúk repertoárjában, hiszen a vidék száraz borai legalább akkora elismerésnek örvendenek a hozzáértő körökben.

Különleges nedűivel bemutatkozik a Dobogó Pincészet, a Hétszőlő Pincészet, az Erzsébet Pincészet, a Dereszla Pincészet, a Kikelet Pincészet, a Füleki Pincészet, a Bott Pincészet, a Patrícius Pincészet és az Andrássy Pincészet. Mindemellett a szervezők azokra is gondoltak, akik más hazai különlegességeket, például a pálinkát részesítik előnyben. A fesztiválon helyet kapnak a Brill Pálinkaház, a Gyulai Pálinkafőzde és a Zwack Unicum Nyrt. finomságai is. Természetesen egy gasztronómiai fesztivál nem lenne az igazi, ha a borok mellé nem társulnának megfelelő kísérők, így a Mádi Sajtműhely kínálatába is belekóstolhatnak azok, akik megvásárolják a 2000 forintos belépőt. Ez tartalmaz egy tokaji borospoharat és öt darab kóstolójegyet is.

Andrássy Rezidencia2

Ha a finom borok, az ízletes ételek, a színes programok, a luxus körülmények, a kiváló wellness-szolgáltatások még kevésnek bizonyulnak ahhoz, hogy meggyőzzenek valakit arról, érdemes Tarcalra az Andrássy Rezidenciába látogatni június 28 és július 1 között, akkor hallgasson a szakértőkre. Az Egyesült Államok egyik legjelentősebb szaklapja, a 700 ezer példányban megjelenő, 300 ezer online olvasóval büszkélkedő Wine Enthusiast Magazin a tíz leginkább meglátogatásra méltó borászati célpontja közé sorolta Tokaj-Hegyalját. Ha ellátogat, már Ön is tudni fogja, hogy miért gondolják így.

TriVial C&C