Indul a Második TakarékPont Borregatta

Kékszalag előtt egy héttel kerül megrendezésre a Balatonfői Yacht Clubban a tavalyi év egyik legrangosabb vitorlásversenye a Második TakarékPont-Borregatta-Borászregatta.

Bujdoso

Vitorlázó borászok, borkedvelő vitorlázók, a borászati szakma hajózásra nyitott képviselői vehetnek részt az üzleti regattán. A futamok előtt, alatt és után a mólón 22 méltán elismert pincészet nedűit kóstolhatják az érdeklődők az etyeki Sonkamester, a kelenföldi Mangalica Bolt bestsellerei, kézműves sajtok és kiváló pálinkák társaságában.
Legendák találkozójának lehetünk részesei, hiszen egy mezőnyben indul többek között a tavalyi győztes Kékmadár Wossala György többszörös Európa- és Világbajnok vitorlázóval és Malatinszky Csaba borásszal a fedélzetén, Soponyai Géza saját építésű Evolution-je Garamvári Venczellel, 2011. Borászregatta nyertes kormányosa Bujdosó Ferenc a Gardazzurával, Nemere II Láng Róberttel, Kamocsay Ákos, Bock József, Légli Ottó, Gere Attila, Günzer Tamás pedig saját kormányzású hajóikon. A Feind Borászat legénységét Palkovics Krisztián válogatott jégkorongozó erősíti.

Bormolo

A rendezvény a nagyközönség számára is nyitott.
Időpont: 2012. június 29 – július 01.
Helyszín: Balatonfői Yacht Club
Cím: 8174 Balatonkenese Főnix tér 3.
www.borregatta.hu