Dinnyefesztivál a Békés megyei Medgyesegyházán

2012. augusztus 3-5.
Kedves Partnerünk,
Kedves Reménybeli Kiállítónk!
A kisváros fesztiválja az idei évben válik nagykorúvá, hiszen immár tizennyolcadik évben kerül megrendezésre. Az esemény a térség évszázados dinnyetermesztési tradíciói köré szerveződik, hiszen az ország dinnyetermesztésének mintegy 60%-át adja a település és környéke, Magyarország dinnyeexportjának pedig több mint fele e térségből származik.

Dinnyefesztivál

Az elmúlt években a tízezres látogatószámú rendezvény nemzetközi jelentőségűvé nőtte ki magát, érkeznek vendégek Franciaországból, Szlovákiából, Csehországból, Németországból, Ausztriából, Romániából és az Egyesült Államokból is.Az idei évtől a fesztivál kiállításszervező partnere a Tisza Expo Rendezvényszolgáltató KFT. Kiállítóinknak, kereskedőinknek a Dinnyefesztivál számos lehetőséget kínál a megjelenésre, fedett területen, illetve szabadtéri helyszíneken. Amennyiben a megjelenési lehetőség felkeltette érdeklődését, kérem, hogy a mellékelt jelentkezési lapot szíveskedjen kitöltve visszaküldeni a tiszaexpo@tiszaexpo.hu e-mail címre!  jelentkezesi lap_dinnyefesztival
A rendezvénnyel, a megjelenéssel, az infrastrukturális feltételekkel, vagy bármi egyébbel kapcsolatosan kérdése merül fel, forduljon bizalommal a fesztivál referenséhez, Mig Andrea rendezvényszervező munkatársamhoz, akit a +36 70 866 84 35 mobiltelefon-számon érhet el. Az eseménnyel kapcsolatban további információkat talál a szövegben elhelyezett linkeken.

Bízom benne, hogy élni tud a lehetőséggel és találkozhatunk a medgyesegyházi Dinnyefesztiválon!
Üdvözlettel:
Szilágyi István – ügyvezető
Telefon: +36 62 540 536
Mobil: +36 70 866 84 35
Fax: +36 62 540 537
Mail: tiszaexpo@tiszaexpo.hu │ office@tiszaexpo.hu
Web: www.tiszaexpo.hu