Catros „pro-csomaggal“ – új opciós felszerelés folyékony trágya kijutta-tásához

A Catros kompakt tárcsás boronák iránti kereslet, melyekre közvetlenül lehet folyékony trágyatartályok kapcsolni, folyamatosan nő, mivel egyre több gazda szeretné a folyékony trágya értékes nitrogén-tartalmát a lehető legjobban hasznosítani. Ezért a folyékony trágyát olyan talajművelő munkagéppel juttatják közvetlenül a talajba, mely a kijuttató tartály hátulján van felszerelve.

Catros

Mind külön munkafolyamat során mind pedig az önjáró munkagép mögötti hárompont-munkagépként is kiválóan teljesít a Catros kompakt tárcsás borona a folyékony trágya bedolgozása során, ezenkívül nagy területteljesítményt tesz lehetővé alacsony üzemanyag-fogyasztás mellett.
Annak érdekében, hogy a trágya tartós hatása ne legyen káros a munkaeszközökre, az Amazone kifejlesztette az úgynevezett „pro-csomagot“. Ezt a csomagot opciós felszerelésként kínálja a cég a legtöbbet használt Catros 5011-2 és Catros 6001-2 típusokhoz.
Ha a folyékony trágyát közvetlenül a kijuttatása során dolgozzák be a talajba, úgy hasznosítható a legjobban a nitrogén-tartalma.

AMAZONE Sajtóinformáció.