A Kverneland Group felvásárolja a Gallignani S.p.A bálázógyártó 100 %-át

porstlandtechnik.de

Ez a befektetés megerősíti az attraktív és versenyképes bálázó termékkör ajánlatának stratégiáját a kereskedelmi partnereink és a végfelhasználók számára és kiemeli a Group elkötelezettségét, hogy a szálastakarmány betakarítás teljes gépsorát tudja ajánlani.
A Kverneland Group hosszú múltra tekint vissza, mint a mezőgazdasági munkagépek széles termékkörének szállítója.
A Gallignani S.p.A-ban lévő közös vállalati időszakot és az üzem által gyártott bálázók KvG általi exkluzív forgalmazásának tapasztalata alapján a Kverneland Group és az IG Holding, amely a Gallignani család tulajdona, örömmel jelenti be, hogy a Kverneland Group megszerezte a teljes irányítást a bálázó központ Ravenna, Olaszország jövőbeli fejlesztése felett. Ez egy fontos lépés a Kverneland Group terveiben a stratégiailag fontos körbálázó és bálacsomagoló termékkör további lehetőségeit kutatva.
A felek aláírták a részvényvásárlási megállapodást és a tranzakció lezárására a közeljövőben sor kerül.

A Kverneland Group (Kverneland AS) egy vezető nemzetközi vállalat, amely mezőgazdasági gépeket és szolgáltatásokat fejleszt, gyárt és értékesít. Az innovációra történő folyamatos törekvés, egy egyedülálló, csúcsminőségű, széles termékskála kínálatot tesz lehetővé. A Kverneland Group kiterjedt rendszereket és megoldásokat kínál a professzionális gazdálkodó közösségek számára. A kínálat a talajművelés, vetés, növényápolás és a szálastakarmány területét fedi le. További információkért látogassa meg weblapunkat www.kvernelandgroup.com