eventseye.com

A 75. születésnapját ünneplő SIMA-SIMAGENA szakkiállítás, amely 2013.február 24-28.között kerül megrendezésre a Paris Nord Villepinte kiállítási parkban, még nemzetközibbé válik. A rendezvény mottója — « Fejlett és fenntartható mezőgazdaságot a világnak » — is jól mutatja, hogy az egész mezőgazdaságot átfogó kiállításról van szó. A 41 országból már regisztrált nemzetközi kiállítók száma 12 %-al nőtt,. A kedvező piaci körülmények arra engednek következtetni, hogy a 120 országból várt látogatók száma is jelentősen emelkedni fog. A SIMA jó alkalom az eszmecserékre és kapcsolatfelvételre a nemzetközi piacokon. Algéria, Kína és Kazahsztán a kiállítás díszvendégei, de számos, kiállítóknak és látogatóknak egyaránt kísérő rendezvény és animáció is színesíti az öt nap programját (nemzetközi találkozók, konferenciák, műhelyek, bemutatók, UBIFRANCE megbeszélések, Climmar találkozók…)
Számos külföldi kiállító…
Tudatában a SIMA-SIMAGENA jelentőségének, már számos külföldi kiállító jelezte részvételi szándékát és azt, hogy itt kívánja bemutatni innovációit.

Visszatérők…
Az 1992-ben alapított cseh Farmet cég, amelynek szakterülete a talajkezelés, vetéssel együtt végzett kezelés és az olajos magvak kezelésének technológiái, már második alkalommal állít ki a kiállításon több, mint 455 m2-es standon. Jaroslav Korecek, a cég marketing igazgatója ezt így magyarázta : “részvételünk a SIMA kiállításon segíti jelenlétünket Franciaországban és Európában, új francia és nemzetközi kapcsolatokra tehetünk szert. Erősíteni és növelni akarjuk stabil kereskedelmi kapcsolatainkat és tovább folytatni a dinamikus fejlődést. A SIMA szintén kiváló alkalom, hogy bemutassuk legújabb innovációinkat, mint a Softer, Duolent és Triolent szériák ».

Új kiállítók
Ezzel párhuzamosan számos új kiállító vesz részt most első alkalommal a  kiállításon, mint a Soucy (Kanada), az Irtec (Olaszország) és az Agromaster (Finnország)…

Ugyanez a helyzet a potugál Herculano Alfaias Agricolas céggel, amely többek között mezőgazdasági és erdészeti pótkocsikat, víz- és hígtrágya tartályokat, szervestrágyaszórókat, homlokrakodókat, tárcsásboronákat gyárt… A skála igen széles, melyet a kiállításon bemutat. Filipe Neto, a cég kereskedelmi és marketing igazgatója így látja : « résztvenni egy nagy nemzetközi kiállításon, mint a SIMA döntő fontosságú az exportforgalmunk növeléséhez, a külföldi piacok megtalálásához. Jelenlétünk a kiállításon, remélem hozzásegít minket ehhez, hála a rengeteg új kapcsolatnak, és növelni tudjuk francia piaci részesedésünket is ».
A Nemzetközi Üzleti Klub (Club d’Affaires International) lehetővé teszi a külföldi látogatók személyes fogadását és igény esetén a kiállítás megtekintését vezetéssel.
A www.simaonline.fr weboldalon minden szükséges információ megtalálható francia és angol nyelven, valamint a főbb tudnivalók további 9 nyelven : arab, holland, japán, kínai, német, olasz, orosz, portugál spanyol.

Információ Magyarországon :

Villepinte Kft. Promosalons Képviselet – Györki Ágnes
Tel. : (1( 266 13 18 Mobil : 30/9 345 350
e-mail : hungary@promosalons.com