A Fertilia karácsonyi ajándéka Önnek

Szeretné, ha a jövő évben egy egyedülálló szakmai naptár díszítené az Ön irodájának falát is? A Fertilia Kft. most megajándékozza Önt!
Grafikus partnercégünk 2012 nyarán nagy felbontású makró és különféle megvilágítású képeket készített cégünk saját gyártású műtrágyáiról, Gramix NPK és UMG MICRO szemcsékről. Ekkor fogalmazódott meg bennünk, hogy ezeket a kreatív, gyönyörű fotókat, mely a műtrágyáknak egy teljesen új „arcát” tárják elénk, nagyobb felületen is megmutassuk a Termelők, Gazdák számára. Így született meg a 2013-as Galaxis Falinaptárunk gondolata.

„Engedjék el Önök is fantáziájukat, mikor az egyes hónapok fotóira rá-rápillantanak, s kívánom, hogy egy pillanatra szakadjanak ki a hétköznapokból, repüljenek el gondolatban a világegyetem végtelenjébe! Ebben remélem, segítségükre lesz ez a naptár, persze mindeközben az sem baj, ha tudjuk, hányadika van.” – Simon Péter, ügyvezető, Fertilia Kft.

A naptár igényléséhez kérjük, küldje el nevét, címét a toth.katalin@fertilia.hu email címre, s a válaszlevélben küldött regisztrációs ív kitöltését követően hozzájut naptárunkhoz, melyet a megadott címre küldünk.

 A falinaptár értéke: 2 500 Ft, Önnek a naptár díjtalan, csak a postaköltséget szükséges fizetnie, ami belföldön 840 Ft.

A falinaptárakat a készlet erejéig tudjuk biztosítani!