Megnyílt a 16. és 17. AXIÁL telephely

Kaposfő /Fotó:Blazsek Tamás
Kaposfő /Fotó:Blazsek Tamás

Július 1-jén nyitotta meg kapuit a 16. és a 17. AXIÁL telephely. A Kaposvár mellett található kaposfői telephely egyelőre a dombóvári fióküzleteként, míg a Miskolc mellett található füzesabonyi önálló telephelyként üzemel.
Az AXIÁL Kft. stratégiájának egyik kiemelkedően fontos eleme az alkatrész- és szervizszolgáltatások fejlesztése, a gazdálkodókhoz való közelség, illetve igényeik legmagasabb szinten történő kiszolgálása. Ebből kifolyólag hajt végre a vállalat folyamatos fejlesztéseket meglévő telephelyein, valamint hoz létre újakat.

Füzesabony / Fotó:Juhász Sándor
Füzesabony / Fotó:Juhász Nándor

A Kaposvártól 10 km-re fekvő kaposfői telephely az elkerülő út nyugati, Nagykanizsa felőli részén helyezkedik el. Kezdetben a Dombóváron működő AXIÁL telephely fióküzleteként, és négy alkatrész-értékesítő kolléga kezdi meg tevékenységét a hónapban. Elsőként az alkatrészüzlet és raktár került kialakításra a 18 499 m2 alapterületű ingatlanon, amelyből az összes épület hasznos alapterülete 704 m2-t tesz ki. A Miskolc mellett található Füzesabony ad otthont az AXIÁL Kft. 17. telephelyének, amely a városból kivezető 31-es út mellett fekszik. A 6900 m2-es területen 92 m2 üzlet-, 38 m2 iroda- és 600 m2 raktárhelyiséget alakítottak ki, amelyben hat dolgozó, köztük három alkatrész-értékesítő, egy alkatrész-kiszállító, 2 mobil szervizszerelő kezdte meg munkáját a napokban.