Szeptembertől újra Axiál – Fendt Ösztöndíj

Az Axiál Kft. és a Fendt a következő iskolai évre újra kiírja közös ösztöndíját, melyet a tavalyi évben indítottak útjára együttműködésük 10. évfordulója alkalmából.

hszk.szolfportal.hu
hszk.szolfportal.hu

Az ösztöndíjprogram végzésük évében lévő, vagy végzés előtti gépész, agrár, vagy kereskedelmi orientációjú mérnökhallgatóknak kínál szakmai fejlődési lehetőséget. Az idei évben is két diáknak van lehetősége elnyerni az ösztöndíjat, akik a program első három hónapjában az Axiál Kft.-nél töltik gyakornoki idejüket, majd pedig a német gyártónál hat hónapot. Az ösztöndíj legfőbb célja, hogy olyan szakértő és már gyakorlattal rendelkező szervizmérnököket, vagy termékspecialistákat képezzenek, akik korszerű és széles körű ismeretekkel rendelkeznek, és ismerik mind a világ egyik legnagyobb mezőgazdasági gépgyártójának, mind pedig Magyarország egyik piacvezető gépforgalmazójának és szolgáltatójának gondolkodását, piaci stratégiáját.
Az Axiál Kft.-nél töltött 3 hónap alatt a pályázó betekintést kap az alkatrész- illetve gépkereskedelem, a szerviz, a raktározás technika, a logisztika és a marketing munkájába. Aktívan részt vesz a gépbemutatókon és mind több üzletág napi munkájában. Közreműködik kiállításokon, annak megszervezésében és lebonyolításában. Megismeri az Axiál Kft. szervezeti felépítését, tevékenységét, termékpalettáját és piaci információkat kap a konkurenciáról és a különféle értékesítési hálózatok működéséről.
Az Axiál Kft. és a Fendt a gyakornoki program 9 hónapjára ösztöndíjat biztosít a hallgatóknak, és annak végeztével az AXIÁL Kft. 2 évre konkrét állást kínál a programban részt vett pályakezdők számára.
A pályázattal kapcsolatos további információkért forduljon bizalommal Kresz Gáborhoz, az Axiál Kft. Fendt temékspecialistájához. Tel: +36-30/2278547, e-mail: kreszg@axial.hu
A pályázat benyújtásának határideje: szeptember 30.