Október 17-én indul a Vidék Kaland Klub!

Hívó szavak – bio minőség, kistermelői értékesítés, növényvédelem, kaland!

videk_kaland_klubIndul az AGRYA Vidék Kaland Programjának főszezonon kívüli változata a “Vidék Kaland Klub”. Ez, hasonlóan a nyári kalandokhoz a mindennapi, konvencionálisnak mondható mezőgazdaságot szeretné közelebb hozni, közérthetően, személyes példákon keresztül bemutatni a városi fiataloknak. Havonta egy klub esemény lesz, 2014. márciusáig.

Az első Klub rendezvényre 2013. október 17-én 18 órától kerül sor Budapesten, a  Városligetben, a Vajdahunyadvárban, a Mezőgazdasági Múzeumban.

Videk_kaland_klub_montazs

A rendezvény fő témája a kertészet. A tervezett előadások a következők:

  • Bio minőségű tömegtermelés, bio minősítés nélkül – Bakó Dániel, fiatal gazda, Szentes
  • Kistermelői értékesítés és ami mögötte van – Benedek Borbála, fiatal gazda, Nagyréde

  • Mikortól beszélhetünk növényvédelemről Magyarországon? . Mezőgazdasági Múzeum munkatársa
  • Kalandor élménybeszámoló a nyári Vidék Kalandról – az előadó meglepetés

Az előadásokat egy kötetlen beszélgetés követi az előadók és a résztvevők között, az eseményt helyi termék kóstolás zárja.

A Klub rendezvények látogatása ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztrációt egyszer kell csak végigcsinálni. A rendezvényre meghatározott számú férőhely van, az AGRYA a jelentkezéseket erre tekintettel igazolja vissza. Csak a visszaigazolás után biztosított a részvétel.

A regisztrációs űrlap: Ezt kell kitölteni és visszaküldeni a 06 1 3200 429 fax számra vagy a videk-kaland@agrya,hu címre. Az október 17-i eseményre október 14-ig lehet jelentkezni. A jelentkezéseket a helyek függvényében október 15-ig visszaigazolja az AGRYA.

honlap, további információ

További információ, kapcsolat: videk-kaland@agrya.hu, 06 1 270 4874