Okostelefonon az AXIÁL Gépkavalkád

Töltse le Ön is okostelefonjára az AXIÁL Gépkavalkádot bemutató alkalmazást, mellyel könnyebben fog tudni tájékozódni a jövő évi AgrárgépShow-n!
Már IOS és Android rendszeren is elérhető AXIÁL Gépkavalkád-hoz készült applikáció, mely nemcsak az odajutásban segít, hanem számos érdekességet is ismertet, arról nem is beszélve, hogy lehetőséget ad az eseményen való ingyenes részvételre.
axial5letshowAz alkalmazással akár részletes, térképes tájékoztatást is kaphat a 2014. január 29. és február 1. között megrendezésre kerülő AgrárgépShow / AGROmashEXPO kiállítások helyszíneiről, a Hungexpo és az AXIÁL Kft. kiállítói területéről, illetve tájékozódhat a parkolási lehetőségekről. Segítségével ingyenes belépőjegyet és ajándék kuponokat is letölthet a gepkavalkad.axial.hu honlapról, és így kedvezményes áron juthat a limitált darabszámban rendelkezésre álló AXIÁL kulcstartóhoz, AXIÁL pick-up maketthez vagy baseball sapkához.
Az alkalmazás 5-LET SHOW menüpontjában pedig közelebbi információkat szerezhet a show-ban szereplő termékeinkről, szolgáltatásainkról és a műsorok kezdő időpontjairól.
Használja a következő QR kódokat az AXIÁL Gépkavalkád alkalmazás letöltésére!