Téli lapszámunk témája a szőlő új zárlati kórokozója és az ellene való védekezés lehetőségei. Emellett szó lesz a tavaszi kalászosok vetőmagcsávázásáról, a szőlő atkakártevői elleni védekezésről és a napraforgó gyomirtásáról is. Lapunk hasábjain termelői vélemények is helyet kaptak. Üzemi szakemberek számolnak be a kalászosok növényvédelmében és a kukorica gyomirtásában szerzett tapasztalataikról.

Partneroldalainkon most a permetezőgépek téli felkészítésével, a starter műtrágyázással és a kukorica vetőmagokkal kapcsolatos információk olvashatók. A szakmai tartalom mellett néhány további érdekességről is beszámolunk magazinunkban. Interjút készítettünk egy hazai sikertörténet főszereplőjével, egy mára világszerte ismertté vált vállalkozás tulajdonos ügyvezetőjével.

Természetesen szó lesz tavaszi akciós ajánlatainkról, melyek lehetővé teszik, hogy Ön kedvező feltételek mellett folytathassa a növényvédelmi munkákat.

A kiadvány a képre kattintva ingyenesen letölthető.

Bízunk benne, hogy a Nufarmer Magazin ismét az Ön hasznos segítőtársa lesz a növényvédelmi munkák kivitelezésekor.

Az évzáráshoz, és a téli tervezgetéshez jó egészséget, a jövő évi munkához pedig sok sikert kívánok Önnek a Nufarm Hungária Kft. csapata nevében!

Üdvözlettel:

Salamon György
Cégvezető
Nufarm Hungária Kft.