Akiknek gázolaj folyik az ereiben – Vidék Kaland Speciál!

Nem csak városi fiataloknak!AGRYA

Technika és a gépek iránt érdeklődők figyelmébe ajánlja az AGRYA a Vidék Kaland Speciál Programot. Az AGRYA, partnerével az Axiál Kft-vel, Magyarország egyik vezető gépforgalmazójával közösen a Vidék Kaland Programon belül lehetőséget biztosít arra, hogy az érdeklődők megismerkedjenek a modern mezőgazdasági gépi technológiákkal. A jelentkezők eltölthetnek 5 munkanapot az Axiál Kft profi szerviz csapatával és bekapcsolódhatnak a mezőgazdasági gépek helyszíni javításába, szervizelésébe. Ez a Program elem különösen dinamikus hiszen különböző, változó helyszíneken, a mezőgazdasági csúcsszezonban, az aratási időszakban előforduló javítási munkákba láthat bele a résztvevő.

Az érdeklődőknek a Vidék Kaland Program jelentkezési lapját kell kitölteni, megjelölve a mezőgépész kategóriát.

Erre a Program elemre nemcsak a városi fiatalok, de minden gépi technológiák iránt érdeklődő 35 év alatti fiatal jelentkezését várja az AGRYA és partnere az Axiál Kft. 2014. április 19-ig!

A programmal kapcsolatosan az AGRYA Országos Iroda munkatársai adnak további tájékoztatást a következő elérhetőségeken: videk-kaland@agrya.hu, 06 1 2704874.