2014 őszén nem csak egy újabb, pontosabban a 102. üzleti évét kezdi meg a CLAAS. Dr. Theo Freye, a CLAAS Konszern vezetőségének szóvivője és Dr. Hermann Grabers, aki a technológia és minőség hatáskörét látja el, 2014. október 1-jétől nyugdíjba vonulnak.

Dr. Hermann Garbers, a CLAAS konszern vezetőségének a technológiáért és minőségért felelős tagja 2014. október 1-én átadja a stafétát Thomas Böcknek. Grabers továbbra is tanácsadóként lesz jelen és a CLAAS Alapítvány (CLAAS Stiftung) Kuratóriumát erősíti majd ősztől. Thomas Böck jelenleg a CLAAS Saulgau GmbH műszaki ügyvezetője.

Szintén október elsején lép be a konszern vezetőségébe Hermann Lohbeck is, aki Dr. Theo Freye-től veszi át a szálastakarmány-betakarítás üzleti területet.

Dr. Freye nyugdíjba vonulásával a CLAAS Konszern vezetőségének szóvivőjének Lothar Kriszunt nevezték ki, aki az elmúlt 30 évben több jelentős pozícióban bizonyított már. Kriszun 2002 óta a CLAAS Konszern vezetőségének tagja, és továbbra is ő felel majd a traktorok üzleti területért.

Dr. Hermann Garbers

Dr. Hermann Garbers

 Dr. Theo Freye

Dr. Theo Freye

Thomas Böck

Thomas Böck

Lothar Kriszun

Lothar Kriszun

Hermann Lohnbeck

Hermann Lohnbeck