2014 őszén nem csak egy újabb, pontosabban a 102. üzleti évét kezdi meg a CLAAS. Dr. Theo Freye, a CLAAS Konszern vezetőségének szóvivője és Dr. Hermann Grabers, aki a technológia és minőség hatáskörét látja el, 2014. október 1-jétől nyugdíjba vonulnak.

Dr. Hermann Garbers, a CLAAS konszern vezetőségének a technológiáért és minőségért felelős tagja 2014. október 1-én átadja a stafétát Thomas Böcknek. Grabers továbbra is tanácsadóként lesz jelen és a CLAAS Alapítvány (CLAAS Stiftung) Kuratóriumát erősíti majd ősztől. Thomas Böck jelenleg a CLAAS Saulgau GmbH műszaki ügyvezetője.

Szintén október elsején lép be a konszern vezetőségébe Hermann Lohbeck is, aki Dr. Theo Freye-től veszi át a szálastakarmány-betakarítás üzleti területet.

Dr. Freye nyugdíjba vonulásával a CLAAS Konszern vezetőségének szóvivőjének Lothar Kriszunt nevezték ki, aki az elmúlt 30 évben több jelentős pozícióban bizonyított már. Kriszun 2002 óta a CLAAS Konszern vezetőségének tagja, és továbbra is ő felel majd a traktorok üzleti területért.

Dr. Hermann Garbers

Dr. Hermann Garbers

 Dr. Theo Freye

Dr. Theo Freye

Thomas Böck

Thomas Böck

Lothar Kriszun

Lothar Kriszun

Hermann Lohnbeck

Hermann Lohnbeck

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn