A Fertilia Kft. pályázatot hirdet a gazdák számára

2015-ös falinaptárában a Fertilia Kft. hónapról hónapra olyan, a családi gazdaságban dolgozó, vagy még egyetemi agrártanulmányait folytató fiatalt fog bemutatni, aki büszke arra, amit felmenői elértek, és amit ő maga is tovább örököl. 

A képeken a lányok és a legények mellett a gazdaság is főszerepet kap! A falusi élet azon fontos tevékenységei, pillanatai, melyek leginkább jellemzik a nyertes pályázók mezőgazdaságát, melyek leginkább büszkeséggel töltik el őket!

Magadra ismertél?

Képzelj el egy olyan naptárat, ahol minden hónapban más termelő lányt vagy fiút láthatsz autentikus gazda-környezetben, mint pl. az aratás, a természet éppen a szezonra jellemző szépségének ölelésében.

Legyél Te is részese annak a csapatnak, aki a naptár oldalain keresztül lehetőséget kap megcsillogtatni saját tehetségét, karizmatikus egyéniségét, és külső adottságait!

Ha vagány, bevállalós, igazi egyéniség vagy, aki nem fél megmutatni magát, Téged keresünk! Most itt a remek alkalom, hogy Te legyél a 12 kiválasztott egyike!

A fotókat Juhász Balázs és Szabó Zoltán készítik, akik amellett, hogy a legkeresettebb esküvőfotósok ma hazánkban, reklám-, portré, és modellfotósként is elismertek. Balázs 2 album, a Paris flaneur és az Álmom India c. könyv is a nevéhez fűződik. (munkáikat megnézheted a www.fotografus.comwww.kincseskamera.hu és a www.juhaszbalazs.com site-okon)

 • Ez garancia az igényes, színvonalas, minőségi és profi végeredményre!
 • Az egyedi, prémium műtrágyák hazai gyártójaként a Fertilia Kft. sem éri be kevesebbel!
 • A kreatív háttércsapatot profi sminkes, fodrász, stylist biztosítja.

Hogy mit kapsz még azon túl, hogy az a nap Rólad szól? Az elkészült fotókból elküldjük Neked a legjobban sikerült 10 felvételt, természetesen, eljuttatjuk a werkfilmet és biztosítunk Neked 5 falinaptárat ingyen.

Ehhez jelentkezned kell június 30-ig:

  • írd meg nekünk, miért szeretnél a naptárba bekerülni,
  • pár sorban mutasd be a gazdaságotokat,
  • küldj magadról 1 fotót
  • valamint írd meg elérhetőségedet, amin el tudunk érni, és értesíteni tudunk Téged a kiválasztás végeredményéről, és a továbbiakról.

A toth.katalin@fertilia.hu email címen várjuk jelentkezésedet!

Kérdésed van? Hívj minket, segítünk: 06-30-321-6232