Várunk mindenkit a kiállítás helyszínén,
Délegyházán, 2014. szeptember 18-19-20., 10:00-18:00 között!

További információk elérhetők:
a www.ebszkiallitas.hu, a rendezvény hivatalos honlapján!

 • Impozáns nevek – meghatározó szereplők
 • Több száz építőipari gépmonstrum
 • Ingyenes belépés, parkolás
 • Könnyen megközelíthető, tágas helyszín
 • Színes változatos szakmai és családi programok
 • Munkagép tesztvezetések, bemutatók
 • Ország legjobb gépkezelője verseny
 • Széleskörű szakmai támogatás
 • A régió meghatározó építőgépesítési rendezvénye

Időpont: 2014. szeptember 18-19-20, 10:00-18:00 között

Helyszín: Délegyháza, Majosi út

Idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre az ország legnagyobb építőgép kiállítása Délegyházán! Színes szakmai és családi programokkal várjuk az építőgépesítés szakma iránt érdeklődő látogatóinkat. Impozáns nevek, több száz gépmonstrum, életszerű körülmények között tesztelhető munkagépek, látványos építőgépshow-ok, „Ország legjobb Gépkezelője” verseny fogadja mindazokat, akik 2014.09.18-20 között kilátogatnak a délegyházi bányaterületére!

Várjuk Önt is a helyszínen! Regisztráljon ingyenesen már most az www.ebszkiallitas.hu oldalon, legyen Ön, aki megnyeri a fődíjat egy kétszemélyes wellness hétvégét a ****Villa Medici Hotelben!

Magyarország legnagyobb szabadtéri kiállítása

5. alkalommal kerül megrendezésre az Építőgép Kiállítás, melynek főszervezője az Építőgép-forgalmazók és Bérbeadók Szövetsége (ÉBSZ).

 • Teljes kiállítási terület: 12 hektár
 • Kiállítók száma: 44 vállalat
 • Belső kiállítási terület: 729 m2
 • Külső statikus kiállítási terület: 2330 m2
 • Tesztelhető munkagépek: 40 gép, kb. 26.000 m2

Tesztvezetés

Lehetőség nyílik 40 különböző munkagép tesztelésére, ellenőrzött körülmények között. Az érdeklődők a munkagépek tesztvezetés szabályait, lehetőségeit a gépkategóriák mellett dolgozó kategóriafelelősöknél részletesen megismerhetik.

Ország legjobb gépkezelője verseny

Keressük az ország legjobb gépkezelőit! Jelentkezzen a következő gépkategóriákban: kompaktrakodó (Volvo), kotró-rakodó (JCB), minikotró (Wacker Neuson, CAT), – várjuk a jelentkezésüket mindazoknak, akik szívesen megmérettetnék magukat ország-világ előtt! Az előregisztráció már elérhető weboldalunkon: www.ebszkiallitas.hu, de regisztráció a helyszínen is lehetséges. A jelentkezéseket csak korlátozott számban, érkezési sorrendben tudjuk fogadni!

Gép-Show bemutatók

Az idei évben, külön erre a célra kialakított, kordonnal elkerített arénában tekinthetik meg a látogatók a látványos munkaGép-Show bemutatókat. Bemutatkozik az Ascendum Építőgépek Kft. a Volvo L150H rakodójával, a Huntraco Zrt. kotró-rakodó showval várja a nézőket, a Terra Hungária Kft. JCB Dancing Diggers showot hozza el Angliából Délegyházára, valamint sort kerítünk a Verbis Kft. derékcsuklós kotró-rakodóval történő mutatványaira és a Wacker Neuson Kft. munkagépeinek előadására.

Szakmai előadások, színes családi programok

A kiállítás során, lehetőség nyílik az építőgépesítési szakmát érintő előadások meghallgatására, értesülhetnek a szakma újdonságiról, technikai, műszaki fejlesztésekről. Többek közt az European Conformity Check Vállalkozásfejlesztési Tanácsadó Intézet biztosítja elsőkézből a legfrissebb pályázati aktualitásokat, a Lízingszövetség nyújt áttekintést NHP forrású lízinglehetőségekről, a Budapest Műszaki Egyetem, Anyagmozgatási és Logisztikai Rendszerek Tanszéke ismerteti jelenleg folyó kutatásait, mutatja be az építőgépesítés múltját, jelenét, jövőjét. A géptörés-, gépbaleset biztosítások, géptörések miatti üzemszünet, valamint pénzügyi kintlévőségek biztosíthatóságáról hallhatunk biztosítási szakembertől átfogó tájékoztatást. És nem utolsó sorban a földmunkagépek, aszfaltgép szintvezérlések, flottakövetési lehetőségeit ismerteti a területen jártás szakember.

Színes családi szórakoztató programok

A munkagépek mellet a stand-up comedyből jól ismert előadók – Maksa Zoltán, Trabarna, Ürmös Zsolt – gondoskodnak a fergeteges hangulatról. A Brass Dance együttes komolytalan komolyzenei előadásának látványos jeleneteiben a jelmezek és a parodikus hangvétel együtt nevetteti meg a közönséget. Színes családi és gyermek programokkal várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt! Az Ákom-bákom játszóház, kézműves feladatok várják a legkisebbeket, rajzversenyen mérhetik össze ügyességüket! És még sok-sok meglepetés…

Várunk mindenkit a kiállítás helyszínén,
Délegyházán, 2014. szeptember 18-19-20., 10:00-18:00 között!

További információk elérhetők:
a www.ebszkiallitas.hu, a rendezvény hivatalos honlapján!

Üdvözlettel:

Csizmazia Krisztián
ÉBSZ Titkárság, T: (88) 788 766, F: (88) 789 992
epitogepkiallitas@ebsz.net, www.ebszkiallitas.hu