Fertilia Kalendárium 2016

A Fertilia Kft. meghirdeti pályázatát
a 2016-os Fertilia Kalendáriumban
való szereplésre!

A nagy sikerű 2015-ös falinaptárunkban szántóföldi növénytermesztéssel, zöldségtermesztéssel, állattartással, borászkodással foglalkozó fiatal termelőket, családi gazdaságokat mutatunk be egész Magyarországról. A képeken az ifjú gazdalányok, és fiúk mellett a falusi élet egy-egy szegletébe is bepillantást kapunk. A munkájukra büszke fiatalok jövővel és hivatásukkal kapcsolatos gondolatai, elképzelései is megjelennek a naptár oldalain keresztül.

A fotózásról készült kisfilm megtekinthető a farmit oldalon

Te sem szeretnél kimaradni a jövő évi agrárkalendáriumból? Akkor a felhívás Neked szól!

A 2016-os Kalendárium
előkészületei már megkezdődtek!

Várjuk azokat a munkájuk és agrártanulmányaik iránt elkötelezett, újításokra nyitott fiatal gazdák, testvérpárok, és házaspárok jelentkezését e-mailben, akik motivációt éreznek a naptárban való szereplésre, akik szívesen bemutatkoznának új oldalukról is.

Legyél Te is részese annak a csapatnak, aki a naptár oldalain keresztül lehetőséget kap megcsillogtatni saját tehetségét, karizmatikus egyéniségét, adottságait!

A mezőgazdaság minden évszakban más arcát mutatja. 2016-ban erre is nagy hangsúlyt fektetünk, ezért a fotózások már jövő év elején elkezdődnek! A pályázatokat ezért 2014. december 8-tól folyamatosan küldhetőek az alábbiakkal:

  • írd meg, miért szeretnél a naptárba bekerülni,
  • pár sorban mutasd be a gazdaságotokat,
  • küldj magadról 1 fotót
  • valamint írd meg elérhetőségedet, amin el tudunk érni, és értesíteni tudunk Téged a továbbiakban

A toth.katalin@fertilia.hu email címen
várjuk jelentkezésedet!

Kérdésed van? Hívj minket, segítünk:
+36-30/321-6232

A fotókat ismert, és elismert esküvő, reklám-, portré, és modellfotósok, Juhász Balázs és Szabó Zoltán készítik. Az ő profi munkájukat dicséri a Fertilia Kalendárium 2015. is. A kreatív háttércsapatot profi sminkes, fodrász, stylist biztosítja.