Kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a Kaposvári Állattenyésztési Napok, amely a Kaposvári Egyetem szervezésében valósul meg a Pannon Lovasakadémia területén 2015. szeptember 4. és 6. között. A kiállításon cégünk is képviselteti magát.

Röviden a programokról:

Lesz tenyészállat-kiállítás, ahol showbírálatokra, szarvasmarha-fejési, -nyírási bemutatóra, valamint a felvezetők ügyességi versenyére számíthatnak a látogatók. A hagyományokhoz híven sor kerül a húsmarha-tenyésztési fórumra, a juhtenyésztési fórumra, és az „Állattartás gépesítése” címmel is összejövetelt tartanak a szakemberek.

A Magyar Mezőgazdaság MMG Géppiac Szerkesztősége, a Mezőgazdasági Eszköz-és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (MEGFOSZ), és a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Mezőgazdasági Gépesítési Intézete (NAIK MGI) szervezésében megvalósuló IV. Állattartás gépesítése konferencia idei témája „A baromfitartás korszerű műszaki és technológiai háttere”. Programra szeptember 4-én, pénteken kerül sor, 13 órai kezdettel a Kaposvári Egyetem új tanügyi épületében, a 164-es előadóban (Kaposvár, Guba Sándor út 40.).

Szintén negyedik alkalommal rendezik meg a KÁN társrendezvényét a Vadgazdálkodási és Vadgasztronómiai Napokat, ismét megnyitja kapuit a Gazdaudvar is, ahol a kicsiknek veteményessel, állatsimogatóval készülnek.

A rendezvény ideje alatt látogatható lesz a térség vadállományát és vadgazdálkodási feladatait bemutató 1500 négyzetméteres Vadaspark is, valamint számos színpadi produkcióra és az elmaradhatatlan népi iparművészeti termékeket bemutató vásárra is számíthatnak az érdeklődők.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn