Biztonságos közúti közlekedés és talajvédelem – gombnyomásra

A Michelin ingyenes mobilalkalmazással segíti a gazdálkodókat: az app kiszámolja a felhasználásnak megfelelő abroncsnyomást

A Michelin interaktív, egyszerűen használható, több különleges funkcióval bővített mobilalkalmazással segíti a gazdálkodók munkáját. A MICHELIN Pressure Calculator, a valós felhasználási körülmények függvényében kiszámolja az alkalmazandó abroncsnyomást. Egy fényképet kell készíteni a traktorról, és pár gombnyomás múlva megvan az eredmény. Csak három lépés:

  • Az alkalmazásban meg kell adni a traktor első és hátsó tengelyének terhelését,

  • egy legördülő menüből ki kell választani a vonójárműre szerelt abroncso(ka)t. A menülista folyamatosan frissül.

  • Le kell fényképezni a szerelvényt, a fotó alapján az alkalmazás pontosan kiszámolja a tengelyek és a felszerelt munkaegységek közötti távolságot. A tengelyekre ható pontos terheltség kiszámítása után a piacon egyedülálló MICHELIN abroncsnyomás-kalkulátor alkalmazás pontosan megállapítja az adott helyzetben alkalmazandó abroncsnyomást.

A MICHELIN Pressure Calculator kiszámítja a megadott terheléshez és sebességhez való nyomásértéket. Biztonságos közúti használat – termelékenység, talajvédelem a szántóföldeken.

A MICHELIN Pressure Calculator mobilalkalmazás ingyenesen letölthető Android és iOS operációs rendszereket használó okostelefonokra. Francia, angol, német és spanyol nyelven használható, és folyamatos fejlesztés alatt van.