Zetor

S pomlázkami i kbelíkem vody se na velikonoèní pondìlí 28. bøezna za dìvèaty vydali chlapci ze Slováckého krúžku ve Svatiboøicích-Mistøínì na Hodonínsku.

A ZETOR a TECHAGRO vásáron, bemutatta gépeinek jelenét és jövőjét is, valamint emlékeztetett a márka 70. évfordulójára

A ZETOR márka, az éppen zajló TECHAGRO vásáron, Brnoban nemcsak aktuális termékkínálatát, de gépei jövéjét is bemutatja. A látogatók, a ZETOR standján a modernizált FORTERRA modellsorozatot, a ZETOR PROTOTYP 50 traktorok és az új MAJOR prototípusait, vagy a ZETOR by Pininfarina új dizájnkoncepciót tekinthetik meg. A ZETOR márka létezésének 70. évfordulójára is emlékeztet a vásáron.

A FORTTERA modellsorozat modernizálása nem csak a termék nevének módosítására vonatkozik. A FORTERRY legnagyobb újítása a STAGE IV emissziós normát teljesítő motor. Ennek eléréséhez a ZETOR az aktív DPF szűrő (/szilárd/ részecskeszűrő) és az SCR rendszer (szelektív katalitikus redukció) technológiák kombinációját használja. A teljes STAGE IV emissziós megoldás, a forgatónyomaték optimalizálása formájában jelent előnyt az ügyfeleknek, a zetoros STAGE IV megoldás, a versenytársakéhoz viszonyítva, kevesebb elektronikai elemet tartalmaz, s a STAGE IV – nem utolsó sorban – üzemanyag-megtakarítást is hoz a megrendelőnek, amit a Brnoi Mendel Egyetem független tesztje igazol.