Güttler SuperMaxx BIO – hiánypótló megoldás a piacon

A Güttler SuperMaxx termékcsalád – felépítésében, a különböző technológiák alkalmazhatóságában, valamint a munkaszélességet tekintve – a 2017-es évben vált teljessé. A Güttler SuperMaxx BIO-n a piacon egyedülállóan akár hét sorban is elhelyezkedhetnek a kultivátorkapák: ennek köszönhetően a legnagyobb szármaradványok között is kiválóan alkalmazható tarlóhántásra eldugulás nélkül.

Az opcionális lehetőségeknek – FlatSpring rugós talajsimító, Rollfix henger elmunkáló, második sor boronasor, támasztókerék, aprómag vetőgép, LevelingBoard egyengető – köszönhetően a termék gyorsan átalakítható a területi adottságoknak megfelelően.

Az eszközzel elvégzendő munkaműveletek száma kibővült: felhasználható magágykészítésre, zöldtrágya vetésre, vagy akár téli fagyos talajok elmunkálására, aminek köszönhetően növelhető a gép kihasználtsága, tehát a beruházás hamarabb megtérül.

Aki bővebben is szeretné megismerni a Güttler SuperMaxx BIO kultivátort, keresse fel az AGRmashEXPO szakkiállításon a Güttler Kft. standját (A pavilon 201C).

Forrás: agromashexpo.hu

Fotó: guttler.org