Az MKB Bank együttműködési megállapodás kötött a Magyar Gépipari és Energetikai Országos Szövetséggel

Az MKB Bank Zrt. együttműködési megállapodást kötött a Magyar Gépipari és Energetikai Országos Szövetséggel (MAGEOSZ) és a szervezet támogató tagjává vált. A MAGEOSZ tagjai elsősorban energetikai, gépipari, tervező, gyártó, szerelő vállalatok, gyárak és szolgáltató vállalatok.

Az MKB Bank célja az együttműködéssel az, hogy segítse a gépipari és energetikai ágazat hazai szereplőit a fejlődésükben és innovatív banki megoldásaival kiszolgálja az ágazat speciális igényeit. Univerzális bankként az MKB teljes körű szolgáltatást nyújt mind a kisebb, mind a közepes és nagyvállalati ügyfeleinek, valamint a vállalatok vezetőinek és munkavállalóinak egyaránt. A szolgáltatások között a hagyományos banki megoldások (számlavezetés, hiteltermékek, lízing, faktoring) mellett EU-s pályázati tanácsadással és MFB 0%-os hitelek nyújtásával is segíti ügyfeleit a fejlődésben.

Mind az MKB Bank, mind a MAGEOSZ elkötelezett hívei az innovációnak. Az MKB Bank élen jár az ügyfélélményt növelő digitális fejlesztések és az innovatív fintech startupok inkubálása terén. Az együttműködés keretében az MKB Bank a jövőben a gépipari és energetikai ágazat vállalkozásait is támogatja digitalizációs valamint az Ipar 4.0-hoz köthető fejlesztéseik megvalósításában.

A több mint 65 éves múlttal rendelkező MKB Bank kiemelt figyelmet fordít arra, hogy jó kapcsolatot tartson fenn azon ágazatok hazai szereplőivel, melyek kulcsfontosságúak az ország fejlődése szempontjából. Ennek érdekében a bank számos szakmai szövetséggel működik együtt – az energetikán és a gépgyártáson kívül – a mezőgazdasági, építőipari, logisztikai és járműipari ágazatokban egyaránt.